20.2.2016

Talotoimittaja päätetty

Niin se nyt on, että talotoimittaja on nyt päätetty. Itseasiassa kättäpäälle lyötiin jo reippaasti ennen vuoden vaihdetta. Muutamaa eri toimittajaa mietimme ja loppukädessä päädyimme Kastelliin.
Alkuun meillä oli Kastellista kuva, että he toimittavat vain omia pakettiratkaisujaan, eikä muutoksia ole juuri mahdollista tehdä. No sehän ei sitten ihan ollutkaan niin.

Valitsimme Kastellin talokirjasta meille sopivan kokoisen talon ja kumitimme kaiken mitä sen sisältä löytyy. Teimme itse suunnitelmat talon pohjasta, jonka jälkeen Kastellin arkkitehti piirsi ne virallisiksi piirustuksiksi. Myös talon ulkoasu muuttui hyvin erinäköiseksi. Joten tällä kertaa ensivaikutelma ei todellakaan pitänyt paikkaansa.

Talostamme tulee ulkoa musta, ilmeeltään hyvin pelkistetty harjakattoinen 120 neliöinen talo. Pohjasta teimme valehtelematta varmaan kymmeniä erilaisia versioita. Juuri kun luulimme, että nyt on päästy lopulliseen ratkaisuun, pohja meni aina syytä tai toisesta uusiksi. Kyllä siinä muutama millimetripaperi suttaantui matkan varrella. Kompromissejakin tilankäytössä jouduttiin tekemään - kappasta vaan!


Kunhan lopulliset piirrustukset saapuvat, niin vilauttelen niitäkin. Siihen saakka tyydyttäköön näihin Instagram -otoksiin. 
6 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvästä valinnasta. Meille tuli myös Kastelli ja olen kyllä edelleen tyytyväinen sekä taloon, että saamamme palveluun. :) Tsemppiä projektiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla, että olette olleet tyytyväisiä. Tuliko teille talo elementeistä vaiko pitkästä?

   Poista
  2. Meille talo tuli elementeistä. Blogistani löytyy reilusti juttua sekä talosta, että Kastellista jos kiinnostusta löytyy tutkia. :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!