23.10.2013

Ei lähde jynssäämällä




Tiedättekös kun välillä sitä yllättää itsensä omalla hölmöydellään. Näin kävi kun viimeksi pesin meikkiä naamaltani. Jynssäsin ja jynssäsin ja kirosin jo meikinpuhdistusaineenkin sudeksi: on se nyt kumma kun ei tämä meikki irtoa sitten millään! Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti, että silmänaluset olivat vaan luonnostaan niin mustat - ihmekkös kun ei tökötit tepsineet. Pahinta tässä on se, että olen mennyt jo kahdesti samaan lankaan. Mustat silmänaluset 2 - Katja 0.




16 kommenttia:

  1. Heh :) enemmän unta kehiin, niin jospa ne mustat silmänalusetkin katoais :)

    VastaaPoista
  2. Muahahaa, niiiiin tuttua! Joo niin, että heipä hei uus lukija ilmoittautuu! Löysin nimittäin tänne ihan juuri äsken Uutta vanhaa lainattua- blogin kautta ja tiäkkö, sait minusta tällä postauksella kertaheitolla lukijan! (okei vilkasin myös aiempia ja näytti kivalta! )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tervetuloa joukkoon rattoisaan (vai pitäisikö sanoa mustasilmäisten joukkoon;)

      Poista
  3. Apua! Mulle kävi ihan sama juttu. Tosin takana on puoltoista viikkoa hammassärkyä, yritän itselleni vakuuttaa että sen takia "pientä" univajausta XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Sitä vaan hokee TÄH, TÄH, miksi tää ei irtoa..alkaa vaan punoittaa, on se nyt kumma. Ja ai jehna että tuntee itsensä höynäytetyksi kun tajuaa, että meni taas samaan syöttiin :D Jos nukkuis enemmän, niin ei ainakaan lankeaisi samaan joka kerta.

      Niin ja autsit hammassärylle. Se on kurjaa!

      Poista
  4. Oon myös lopulta jynssännyt joskus tuota samaa "tököttiä" saippualla. Ei lähtenyt.. :D
    - Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MUAHhaah! Saippualla, voi Mariseni! Ei se ollut kaukana ettenkö ite olis siirtynyt kokeilemaan myös samaa :D

      Poista
  5. :D Tähän repesin! Kiitos nauruista!

    VastaaPoista
  6. Ja minä kun luulin olevani ainut urpo, joka jynssää mustia silmäalusia pois :D
    Mulla ei yleensä niitä ole, tänä syksynä sitten ovat tulleet. Syytin uutta ripsiväriäkin, ja hinkkasin silmämeikinpoistoaineella, jota myös syyttelin. Hommahan selvisi vasta sitten, kun jätin meikkaamatta, mutta mustat silmäaluset vaan pysyi ja pysyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole ainut et! Kjeh, pitää muistaa, että syyhän on aina ensisijaisesti tuotteessa :D Melki olis reklamaatio paikallaan :)

      Poista


Kiitos viestistäsi!