24.4.2014

Kolmen ilmeen olohuone













Tuumasin tuossa eräs päivä, että kaipaan hieman muutosta olohuoneeseen. Siltä istumalta kokeilinkin kolmea eri ilmettä huushollista löytyneillä tavaroilla. Mustavalkoinen, vaalea ja värikäs. Sitä huiputtaa itsensä luulemaan, että aina tarvitsee ostaa uutta saadakseen muutosta, vaan kylläpä se näköjään euroittakin onnistuu.

Nyt minua kovasti kiinnostaisikin nähdä millaiset nollabudjetin ilmeet Paula ja Piia, Kerttu, Rilla , Kaisa sekä Taru loihtisivat johonkin kotinsa tilaan. Ja hei, kokeile sääki!





40 kommenttia:

  1. Tosi kivat sisustukset ja kyllä muuttui tunnelma. Tällaiset on parhaita, ettei aina tartte ostaa uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yllättävän paljon tosiaan muuttui tekstiileillä ja pikkutavaroilla. Vähällä sitä pärjää kun jaksaa vähän ponnistella :)

      Poista
  2. Ekan ja vikan sekoitus olis mun lemppari! Aika hauska idea ja toteutus :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva idea! Minä "äänestän" keskimmäistä, mutta kaikki näyttävät hyviltä ja tyystin eri tunnelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskimmäinen on kivan seesteinen ja rauhallinen. Vähän tuo musta himmeli vaan pistää siinä silmään. Eikä pelkästään siksi, että on jo huhtikuu :D

      Poista
  4. No oho. Kylläpä muuttui huone joka kerta :D Tuo eka on niin ihana <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän arvelin, et Piia vois tykätä :) Jos vähän keltaista tai minttua mukaan? ;)

      Poista
  5. Päädyin tänne ihan sattumalta ja heti bongasin tutunnäköisen huonekalun ihan eri miljööstä kuin meillä. Kyseessä musta penkki, meillä se on vaan kylppärissä. Toimii kyllä olohuoneessakin vallan mainiosti. Hauska kirjoitus ja nimenomaan, aina ei tarvitse ostaa uutta.

    L/ omailo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit. Penkki on meillä normaalisti keittiössä, mutta toimisi hyvin olohuoneessakin. Mieheni on sen aikoinaan nikkaroinut.

      Poista
    2. Eikä! Mä hankin meidän oman pari viikkoa sitten ja ihan Prismasta. Pidän kovasti sen muotokielestä, suorakaide puhuttelee. Hienon on sun mies osannut tehdä. :)

      Poista
  6. Tosi kivasti tehdyt muutokset :). Häkellyttävää, miten paljon ilme voikaan muuttua kun vaihtaa tekstiilien väriä ja yksityiskohtia! Kaikki versiot kivoja omalla tavallaan, hienosti olet luonut jokaiseen oman ja tasapainoisen tunnelman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ainoastaan värikkään huoneen kuvissa oleva sohvapöytä on kaivettu varastosta. Kaikki muut tavarat on olleet käytössä ympäri kotia. Joten pelkästään tavaroita paikasta toiseen siirtelemällä pääsi kyllä isoon muutokseen.

      Poista
  7. No jopas! Melkosen eri näköstä nollarahalla! Mun mustavalkoinen mieleni päätyis kyllä ekaan vaihtoehtoon ;)

    Oon muuten aina tykännyt sun blogissa tuosta punaisesta langasta, ettei tarvitse olla miljonääri saadakseen kodistaan kodikkaan, ja että kirppareilta voi tehdä jos jonkinmoisia löytöjä. Harmi vaan, että oma sisustuksellinen puusilmä ei tällaisiin suorituksiin kykene ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minni, kiva kuulla :) Köyhän on oltava kekseliäs ;) Välillä on kiva ostaa jotain uutta ja "kallista", mutta pihi minäni nauttii kyllä halvoista löydöistä.

      Poista
  8. Hyvä idea! Mulla pyörii melko usein kalusteruletti :) Viimeksi tänään puhuin miehelle, että viime syksynä mökille viety tv-taso pitäisi tuoda takaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet tykkää just osallistua siihen kalusterulettiin :D Mitään ei uskalla heittää pois ku voi tarvita..

      Poista
  9. Näistä ei kyllä osaa päättää mikä ois ihanin! Sitä on niin pinttyny omiin vanhoihin tapihinsa, että tällänen kokeilu vois olla erittäin virkistävä :) ..mulle kävis noista kaikki :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaa pinttynyt oli omakin olo. Sitä vaan tyytyy, että tuolta se nyt näyttää ku ei ole uutta sohvapöytää tai sohvaa. Vaan kylläpä sitä muutosta sitten tulikin roimasti pienillä tavaroilla.

      Poista
  10. Ompa näkyvät muutokset saatu aika pienellä aikaiseksi. Mä liputan ekaa versiota. Aika yllättävää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva. Meinasin muuten laittaa sullekkin haasteen tulemaan, joten pistäs sinäkin tuulemaan :)

      Poista
  11. Aikamoista! Sulla on ollut ylimääräistä aikaa.
    Minä liputtaisin ensimmäistä pienillä vaneri- ja puisten esineiden lisäyksillä (ja tuolla herkulla alimman kuvan kellolla).

    Ihania kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies ja lapsi lähti käymään mummolassa ja ajattelin vähän freesata olohuonetta - sehän sit vähän riistäyty käsistä :D. Pitääpä kokeilla tuota ehdottamaasi yhdistelyä.

      Poista
  12. Voi jeekale minkä teit! Ihan superit muutokset nollabudjetilla! Tämä on todellakin hyvä "tehtävä" ihan jokaiselle sisustusfriikille - ei aina tartte ostaa jotain uutta! Kiitos haasteesta! Koitan tarttua siihen jollain aikavälillä - tuo kuusikuukautinen pallura hieman hidastaa näitä sisustusmuutosrojekteja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja voi pallura, ne on kovia höykkyyttämään jo tuossa iässä! Koska kaikki tavarat (paitsi viimeisten kuvien sohvapöytä) oli muutenkin jo käytössä huushollissa, aikaa tekemiseen meni varmaan vain parisen tuntia? Tämä oli kyllä hyvä muistutus itsellekkin, että ei aina tarvii mankua jotain uutta :)

      Poista
    2. Heijjee raksi seinään! Meikä teki tän homman edes jollain tasolla! http://sortofpink.blogspot.fi/2014/07/three-looks.html

      Poista
  13. Aivan ihana haste, kiitos! Yritän ryhtyä toimeen. Tosin tuota betonipöytää en varmaankaan lupaa siirtää ;)

    Tykkään eniten ekasta, mutta toi toinenkin kutkuttaa jotenkin mieltäni...

    -Paula

    VastaaPoista
  14. Ooo, kaikki tosi kivoja, lemppari ehkä kuitenkin tuo värikäs kolmas:-) Tää on kiva idea, heti rupesin miettimään, että mihinkä nurkkaan kokeilisi täällä kotona samaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile Sanna ihmeessä :) Tuu vinkkaa jos kokeilit niin muistan tulla katsomaan!

      Poista
  15. Vautsi, miten mukavia muutoksia! Huone muuttuu hyvin kyllä joka kerta. Tykkään kaikista, mutta ehkäpä "lempparein" on eka vaihtoehto :)

    VastaaPoista
  16. Uskomattoman hienoa! Tuo vaalea sisustus on aivan ihana! Kaikki nuo pienetkin yksityiskohdat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Venla, puun sävyissä on kyllä oma viehätyksensä :)

      Poista
  17. Uskomattomat muutokset olet saanut aikaiseksi nollabudjetilla! Mä tykkään kaikista eniten eka kuvan tunnelmasta, tietty ;) Vau!

    VastaaPoista
  18. Ai ku hauska haaste ja vaaau, miten tyylikkäästi oot toteuttanu eri ilmeitä! Oot taitava! Tämä täytyy toteuttaa, tosin aikataulusta en uskalla sanoa mitään. :DD Mutta tulossa on!

    VastaaPoista
  19. Bongasin tämän hauskan haasteen täältä ja tartuin siihen itsekin: http://syhina.blogspot.fi/2014/06/3-x-stailaus.html

    Todella mainio idea ja kiva tapa fiilistellä, kaipaako joku tila muutosta ja minkälaista. Hieno toteutus sinulla, niistä minun lempparini on ensimmäinen.

    VastaaPoista
  20. Ai että, kun kivat :) eka taitaa olla mun lemppari, vaikka kaikissa on jotain kivaa! Onpa kiva, että ilmiannoit itsesi, hienon haasteen keksit ja taitaa olla melkolailla saanut siivet selkäänsä :))

    VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!