27.4.2014

Timanttia








Kauan haaveilemani timantti on vihdoin kotiutunut. Sopii marmorin nokkaan kuin saparo sialle. Monta muutakin sijoituspaikkaa kaunokaiselle olisi, katsotaan nyt mihin se vielä päätyy.

Siitä on jo aikaa kun sain haasteen Venlalta ja kun näissä haasteissa on nyt päästy alkuun niin jatketaanpas hieman vielä niiden parissa. Kysymykset kuului:

1. Jokin asia minkä aiot ensi kesänä toteuttaa? Yritän ponnistaa takapihan kerrankin kauniiseen kuntoon. Meillä on todella aurinkoinen, suojaisa ja kuuuma takapiha. En ole mikään viherpeukalo ja jo kukkien kastelun muistaminen on haastavaa. Ehkä ostan tekokukkia?
2. Mistä kalusteesta haaveilet kotiisi? Tarvitsisimme kipeästi uuden sängyn. Mutta vielä hartaammin toivoisin uusia seiniä, lattioita ja kattoa. Eli hakusessa on tilavampi koti.
3. Paras DIY-projektisi? Lapsi on osoittautunut aika kivaksi.
4. Kerro omasta bloggausnurkkauksestasi. Me asumme kolmiossa, joten bloginurkkaus löytyy makuuhuoneestamme. Olisihan se ihanaa jos olisi niin paljon tilaa, että saisi pyhittää yhden huoneen työpisteelle, ompelukoneelle, nikkaroinnille ja askartelulle. Vaan ei.
5. Mainitse 3 pikkublogia, joista pidät. Tehdäänpäs kuitenkin niin, että jos kirjoitat blogia, jossa on alle 100 kirjautunutta lukijaa vinkkaa blogisi kommenttikentässä. Saadaan minä ja muut uutta luettavaa!






34 kommenttia:

  1. Timantti on just niin timanttisen kaunis kuin oon aatellutkin sen olevan, oon vain tyytynyt haaveilemaan :) Ehkä se pitää vielä joku päivä klikata omaankin ostoskoriin. Reipasta alkavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klikkaappa ihmeessä. Oli muuten luonnossa hieman kookkaampi kuin olin ajatellut :)

      Poista
  2. Kaunista. Nuo hehkulamppusarja-systeemit näyttää aina niin hienoilta, mutta itse kotona pyörittelen niitä paikasta toiseen... Ehkäpä se löytää vielä "oikean" paikkansa.

    www.syvalta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin lamput on pyörineet ties missä. Kerran nostin koriin säilöön ja siellä ovat pötkötelleet nyt tovin :)

      Poista
  3. No kyllä se vaan on passeli siihen! Ihan yhtä timattia tuo vastaus nro.3, siä oot kyllä niin hassu! <3

    -piia

    VastaaPoista
  4. Ihanat nuo valopallot tuossa ilmeisesti Granitin korissa. Ja kaunis on timanttikin! Itse pidän blogia valoisasti kotona: www.valoisastikotona.blogspot.fi . Pakko mainostaa kuitenkin ystävänkin blogia: Auwan kotona: www.auwankotona.blogspot.fi. Tervetuloa kyläilemään :)

    VastaaPoista
  5. Ihan hullun hieno lamppu! Iski itellekkin himotus hankkia tollanen... :-D

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! Ja iiks, mikä idea noi lamput tuollla korissa. Saako varastaa?

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paula, se mikään varkaus enää o ku paljastit jo ittes ;)

      Poista
  7. Mä aina ihailen tommosia lamppuja, mutta käytännössä siedän itse ainoastaan varjostimellisia. Musta jo Block häikäisee liikaa, saati sitten pelkkä polttimo. Sääli!

    Mun blogi löytyy osoitteesta http://ajatuksiasaksasta.blogspot.com. Siellä on kaikkea arjesta Saksassa: kotijuttuja, kokkailuja, käsitöitä, välillä ajatuksia ulkosuomalaisuudesta ja nyt myös vauvahommia, laskettu aika kun on kolmen viikon päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Oili, kiitos osoitteesta! Tulen vielä vierailulle :)

      Poista
  8. Timantit on ikuisia, niin sinäkin <3

    VastaaPoista
  9. Kiva blogi sulla! Ja hieno timantti. Mun uudenuusi ja tosi pienilukijainen blogi löytyy http://kahviaika.blogspot.com
    Kerään parhaillaan rohkeutta mainostaa sitä myös tutuille ;)

    VastaaPoista
  10. Oi se on kaunis! Ja niin nättiä muutenkin <3

    VastaaPoista
  11. Ihana on :) meillekin kotiutui timantti jonkun aikaa sitten, roikkuu johdosta eteisen tunnelmavalona ja koristuksena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä sievä ku mikä. Kunhan vaan ei hajoaisi - pitää pitää mies ja lapsi kaukana tästä.

      Poista
  12. Hei onko tuo teidän pöytälevy vaneria? Onko pysynyt suorana? Meillä koivuvanerinen pöytälevy pukkijaloilla, ja on alkanut käpristyyn... Mikä avuksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vaneria. On pysynyt suhteellisen suorana, ainut ongelma on kun se on aika pitkä ja päällä painoa, niin on hieman notkolla. Levyn piti olla tilapäinen ratkaisu.. ;) Voisiko käpristyminen johtua ilmankosteuden muutoksista?

      Poista
  13. Ihanan näköinen työpiste! T. Pikkublogin kirjoittaja :)

    VastaaPoista
  14. Enpäs olisi muistanut enään tuollaista haastetta:D ihan huikeen hieno tuo timantti!! Mä niin tykkään tuosta miten osaat pienillä esineillä sisustaa kauniisti ja mahdottoman kiinnostavasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Timantti on kyllä niin kaunis, tohtiikohan sitä ollenkaan käyttää ettei "kulu" ;)

      Poista
  15. Oi, miten kaunis muoto timantissa on! En yleensä pidä lampuista, on vaikea löytää esim. varjostimia joita en inhoa, mutta tuo timantti on kyllä aivan ihana!
    Voisin ilmiantaa blogin, jota pidän siskoni kanssa. Se on tosin käsityöblogi, mutta koska itsekin teet paljon diy-juttuja, rohkenen vinkata siitä. ;) http://katteinjalet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Ihana työnurkkaus! Tuo kalenteri on ihan huippu, mistä niitä saa? Itse olen piakkoin muuttamassa maalle rintamamiestaloon, kunhan remontti valmistuu, ja saan kellarista oman huoneen käsitöille. Yksiöelämään tottuneena oon ihan täpinöissäni että saa kaikki käsityöromppeet samaan paikkaan, eikä tarvii hakee kymmenestä eri paikasta :D

    Ja tässä on linkki pienen pieneen blogiini: http://lanka-kissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalenteri on Taulun ja Tapetin. Ah, ihanaa oma kässähuone :)!

      Poista


Kiitos viestistäsi!