31.1.2015

Ei ole veto poisLastenhuoneen lipaston uudet nupit raijattiin Kööpenhaminasta joulukuussa. Ei niistä ehkä parasta otetta saa, ainakaan aikuisen kädellä, mutta aika hauskat ne ovat. Katsotaan nyt kauanko menee ennen kuin jonkun elukan korvat löytyy lattialta. 

Huone kaipaisi aikamoista lelujen karsimista. Se on murto-osa leluista mitä leikkiin oikeasti päätyy. Tuo tiipiikin on ollut ihan käyttämättömänä jo pitkään. Ja oikein kun tässä nyt äityy miettimään, niin itseasiassa koko huone on ihan turha. Eihän siellä käydä kuin nukkumassa. Saman asian ajaisi kun säilyttäisi tuota sänkyäkin keskellä olohuoneen lattiaa. Missähän iässä se oma huone alkaa oikeasti kiinnostamaan?

11 kommenttia:

 1. Meillä niin sama! Olohuone ei todellakaan ole leluvapaata aluetta! Puuh, hetken jaksoin roudata leluja takaisin lastenhuoneisiin, mutten enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu kyllä, että koko koti on yhtä lastenhuonetta :D. Turhaa on taistella väistämätöntä vastaan.

   Poista
 2. En tiedä lohduttaako tää, mutta meillä oma huone ei kiinnosta edes teiniä, joka on toisaalta positiivista. Musta on mukavampi kun pyörii jaloissa eikä linnottaudu yksinään :) Tiipii on kyllä niin ihana, että lunastaa paikkansa jo visuaalisessasa mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää oikeastaan lohdutti :) Vaikka se nyt välillä raivostuttaa kun koko huusholli on täynnä pienen neidin tavaroita, niin kauhulla sitä miettii, että joku päivä se ei seura enää kelpaakkaan.

   Poista
 3. Vaan kyllä on somaa! Totesin itse jotain samantyyppistä, että meille olisi riittänyt yhden makkarin talo, kun isompikin lapsi haluaa nukkua vieressä. Ja aloitin myös lelujen karsimisen, mutta nelivuotias nappasi kaikki kiertoon ajatellut vauvalelut ja kantoi ne lastenhuoneeseen. Mitään ei saisi poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitäisi vaan salaa tyhjentää turhat lelut kierrätykseen. Jonkun pitäisi myös salaa tyhjentää mun vaatekaappia. Tähän vielä mahdun, tätä vielä vähän entraan.. :D

   Poista
 4. Tuo tiipii on joka tapauksessa aivan ihana, paljon somempi kuin kaupan leikkiteltat, joissa niissäkin on ideaa! Meidän pikkuneiti on hyvinkin kiinnostunut somistamaan omaa huonettaan. Huonekalujen järjestyksen vaihtamiseen en ole vielä taipunut, koska pieni huone on nyt mielestäni kalustettu ainoalla järkevällä tavalla.Katsotaan, jos mieleni muuttuu.

  -Melina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyllä soma, sillä se siinä vielä notkuukin - vaikkakin ihan tarpeettomana :). Meillä on neiti toistaiseksi osoittanut hyvin vähän kiinnostusta huoneensa somistamista kohtaan. Eiköhän tuokin aika koita :)

   Poista
 5. Ihanat nupit! Mistä noita löytää? Siis täältä Kööpenhaminasta :)
  Nim. "Paikallinen"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Sellainen kauppa kuin Le Bix, Notre Damea vastapäätä :)

   Poista
  2. Mange tak! Ei muuta kuin ostoksille :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!