8.1.2017

Hanat ja altaat Saksasta

Mikä siinä onkin, että ulkomailta tilaaminen tuuppaa hieman jännittämään? Kielimuuri, mitä jos jokin ei mene putkeen? Saatko mitä tilaat, entä vaihdot, säästääkö siinä? Uskallanko luottaa toimijaan?

Me pähkäilimme pitkään erilaisia hanoja ja altaita keittiöön ja kodariin. Keittiön altaaksi valitsimme viimein kivikomposiitistä valmistetun mustan Blancon Dalago 6-F huulletun mallin ja kodariin vastaavan pienemmän Dalago 45 ilman huullosta.

Mustien hanojen markkinat ovat Suomessa kohtuullisen pienet ja kalliit, joten varsinkin tuosta jälkimmäisestä syystä päädyimme tilaamaan hanatkin Saksasta. Kokomustat hanat olisivat olleet kauniit, mutta halusimme, että hanan sävy sopii täysin altaaseen, joten valitsimme myös ne Blancon mallistosta - viis kromisista yksityiskohdista.
Keittiön hanaksi tulee Linus-S ja kodariin Felisa-S. Molemmat hanat ovat ulosvedettävää mallia, koska niitä olemme huomanneet arjessa kaipaavamme.

Tilaamalla tuotteet Saksasta, säästimme hanoissa ja altaissa kokonaisuudessaan noin 700-800€. Tuotteiden toimituksessa kesti vain 8 päivää, sisältäen joulun pyhät välissä. Toimituskulut olivat 200€ pintaan.

Jos siis Saksasta tilaaminen kiinnostaa, niin esim. Idealo kerää edullisimmat hinnat maan eri verkkokaupoista. Me suuntasimme tätä kautta ProKIRAan>>

9 kommenttia:

 1. Oh <3 upea hana! Meille on tulossa myös musta komposiittiallas ja hanan valinta on pahasti vaiheessa. Uhkaavasti alkaa voiton viemään samanlainen damixan hana, kuin meillä oli edellisessä asunnossa, mutta miten hieno tuollainen musta olisikaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä kaunis. Tsemppiä teille raksalle :)

   Poista
 2. Kauniit valinnat. Juurikn samoista syistä hanamme keittiöön tuli lopulta kromisena. Tsemppiä raksailuun ja ison säästön saitte.

  VastaaPoista
 3. Hei! Päädyin tähän postaukseen "harmaa keittiö" -Google-haulla ja on ihan pakko kysyä mistä teidän keittiö on hankittu? Se on ihanan värinen :) t. Salla (keittiöremontti suunnitelmissa..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Pahoittelut, että tämä kysymys oli mennyt minulta ohi. Keittiömme on ostettu Domukselta :)

   Poista
 4. Hei! Mahtavaa, että löysin postauksesi aiheesta. Olemme myös aikeissa hankkia Balnco Linus S hanan mustaan keittiöömme ja olen niitä Saksasta katsellut. Pitikö hanaan tilata mitään lisäosia vai tuliko kaikki tarpeellinen mukana? Eniten mietityttää se, onko hanassanne astianpesukoneventtiili?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Kyseisessä hanassa ei ole apk venttiiliä. Me ratkaisimme tämän tilaamalla erikseen elektronisen Damixan pesukoneventtiilin. Hajulukko ei tullut hanapaketin mukana.

   Poista
 5. Hei! Kiitos vastauksesta, niin ajattelinkin ettei hanassa sitä ole ja ollaankin sellainen hankittu nyt erikseen eli ei muuta kuin musta hana tilaukseen!

  VastaaPoista
 6. Moikka! Ollaan tilattu altaat myös Saksasta. Altaiden mukana tuli vesilukot. Ongelmana on kuinka nämä saa liitettyä suomalaiseen putkistoon. Vesilukon putkeen ei oikein löydy sopivaa välikappaletta. Miten ratkaisitte tämän asennusongelman?

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!