12.5.2014

diy lasten mekko







OK - omin käsin kirjassa oli helppo lasten mekon ohje. Lisäsin malliin pari taskua, mutta muuten se on tehty samaisella ohjeella. Lapsi oli oikein mielissään, suunnitteli mitä kaikkea aikoo taskuihin laittaa. Huomaatko kuvissa tuon rannekkeen? Se on ollut siinä nyt jo useamman viikon putkeen, on kertaalleen jo teipattu takaisin paikalleen kun peijakas meinasi katketa. Ranneketta ei todellakaan saa poistaa. Tuossa viimeisessä kuvassa näkyy lapsen reaktio kun äiti meni nimittelemään rakasta ranneketta rumaksi. 





8 kommenttia:

  1. Se on tosi söpö, ihanat värit! Taskumekko vois olla meidänkin keräilijälle hitti. Meillä oli sama meno viime kesän rannekkeiden kanssa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Kävi muuten niin, että samaisena päivänä ranneke irtosi ja putosi lattialle. Korjasin sen vähin äänin roskiin. Nyt sitten odotellaan huutokonserttia ;)...

      Poista
  2. Aivan upea mekko! Voisin jopa itse pitää :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis mekko. Sopii loistavasti kesään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä päiväkodin touhuihin. Eikä ole niin justiinsa vaikka kaatuisi mustikkakeitot syliin, ei ollut iso rahallinen satsaus. Vanhoja lakanoita ja kaapista löytyneitä tilkkuja:)

      Poista
  4. Onpas kertakaikkisen hieno mekko! :) Mitä jos tekisi ihan aikuistenkokoisena, olen kuitenkin se perheen ainoa tyttö. ;)

    VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!