14.5.2014

Lisää suihkuttelua


Otin valokuvauskoneella muutaman kuvan kupari-spraymaalin tielle osuneista esineistä. Entinen on teräksen värinen henkari ja peltipurkki. Purkille näytin myös vähän vasaraa, enemmäkin olisi voinut lommottaa. Jossakin näin valkoiseksi maalattuja ja lommotettuja purkkeja, mutta en nyt hitokseenkaan muista missä. Saapi ilmiantaa itsensä kommenttikentässä!

Vielä olisi yksi maalauksen kohde kuvaamatta, siitä sitten seuraavaksi.

22 kommenttia:

 1. Ihania! Tuo suhumaali on niin kätsy!

  Noita purkkeja on mullakin ollut mielessä maalailla, ainakin Neovia House- blogissa oli valkoisia sellaisia :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja tuli sun kuparinvärisistä lommopurkeista :) Minä ilmiannan itseni ;) maalasin omat lommopurkkini valkoiseksi...ja idean poimin ulkomaisesta blogista. Ajattelin lommottaa vielä useamman purkin, jospa saisi jostain hiukan isomman purkin pienempien kaveriksi, niin saa hyvän asetelman...pitänee ostaa jokin megahernerokkapurnukka (huh, mikä sana)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sinua mä hainkin, mutta millään en sitten muistanut kuitenkaan :D Että kiitos vaan vinkistä! Sellainen iso purkki olisikin mainio!

   Poista
 3. Tosi hieno tuli! Itse olen ajatellut maalata pari purkkia mattamustalla. Tuolla ne kuitenkin askartelulaatikossa edelleen nököttävät. Noo, ehtiihän sitä syssymmälläkin.

  VastaaPoista
 4. Mä olen niin hitokseen huono suihkuttelija, että aina jaksan ihmetellä näitä muiden suihkuttelulopputuloksia. Viimeksi yritin suhauttaa yhden puisen peilin kehykset sillä lopputulemalla, että maalia oli varmaan enemmän itse peilissä kuin niissä kehyksissä, vaikka olin niin teippaavinani peilin suojaan maalilta. Mutta hienolta näyttää joka tapauksessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Jos se olikin alitajunnan ajatus, että nytpä maalataankin peili, eikä kehyksiä.

   Poista
 5. Näyttää kyllä kivalta tuo peltipurkki! Kiva idea lommottaa niitä, oon ite vaan suhutellut niitä valkoiseksi tai mustaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Musta ja valkoinen on aina hyvät vaihtoehdot :)

   Poista
 6. Tuli mieleen vaan ne keraamiset kertiskupit, jotka on rutattu..? Kupari on tosi kiva väri ja näyttäs ainakin tuon säilykepurkin mukaan tulevan vielä tasasen kiiltävä pintakin :) Joskun oon kokeillu kromia ja se jätti välillä vähän laikukkaan pinnan. Ehken vaan osannu suhhuutella kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitäkin olen joskus jossain nähnyt, sellaisia pieniä? Yllättävän tasainen väri tuli - ottaen huomioon maalarin raisut otteet ;)

   Poista
 7. Voi hitsi miten kaunista ja ihanaa!

  VastaaPoista
 8. heh..on kyllä niin makeen näköstä tuo että taidampas lähteä kuparimaali ostoksille:) kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Yhden purkin annilla pääsee suhauttelee yhtä jos toistakin :)

   Poista
 9. Hehe, mä olin just suunnitellu vasaroivani muutaman säilykepurkin ja maalaavani ne. :D Hyvältä näyttää kuparisena. Samoin kuin tuo henkari.

  VastaaPoista
 10. Siä oot sit kyllä hyvä suihkimaan! :D ja tuon edelisen postauksen mekon haluaisin aikuisten koossa, iiiihana! <3

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti ;) Voin kyllä kuvitella sulle sen mekon oiken hyvin <3

   Poista
 11. Hei :) mistä kävit ostamassa kuparimaalin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Muistelisin, että Jyskän Varastomyymälästä? Mutta luulisin, että kiiiltävää kuparimaalia saa melki mistä vaan :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!