21.5.2014Viime aikoina on ruokittu sielua monenlaisella taiteella: on mm. ollut nukketeatteria, lapsen päiväkodin kevätjuhlaa, designtoria, luonto alkaa olemaan makimoillaan ja venekausikin on avattu. Kesällä on asiat mallillaan. Tämän kaiken vastapainoksi olen viime viikkojen aikana koukuttanut itseni uuteen sarjaan ja nähnyt lyhyessä ajassa ehkä elämäni eniten tissejä. Ilmankos miehet niin tykkää Game of Thronesista.

5 kommenttia:

 1. Totaalinen blackOut, missä oon nähny nuo nukketeatterinuket...? Vai oonko missään?! :D Niin ovat tutun oloisia. Juuu, tissi siellä, toinen täällä - pientä huhun poikasta olen kuullut :) Meillä kun ei näy telkkari niin olen täysin pihalla sivistyksestä!

  Ihanaa kesän jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon saanut jostain nämä leikattavat paperinuket joissa on monta satua (Hannu ja Kerttu, prinsessa ruusunen, kolme pientä karhua jne). Kuvituksen on tehnyt Camilla Mickwitz. Hän on kuvittanut aikoinaan lastenkirjoja mm. Mimosa, Emilia ja pikkukakkosen hahmot. Olisiko sieltä tuttua kädenjälkeä :)

   Ei se suuri menetys ole, vaikka on jäänyt ohjelma näkemättä. Paljon verta ja tissejä ;D

   Poista
 2. Apua miten nostalgista! Mistä nuo nukketeatteritilperhöörit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmäs vastasinkin, että olen saanut leikattavat paperinuket lahjaksi :) Pikaisella haulla löytyi tällainen: http://www.nukketeatterisampo.fi/tuotteet/kirjat/poytateatteri/

   Poista
 3. Ja samaa hahmohuutelua tästäkin pöydästä, tosin minäpä muistan itse kersana leikkineeni noilla! Ihanaa, jos ovat päässeet uusintakierrokselle :)

  Game of Thrones on kyllä paras koukkusarja aikoihin - tisseillä tai ilman ;)

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!