22.5.2014

diy marmoria ja tappohommia

Sohvapöytänä toiminut massiivinen puinen arkku lähti uuteen kotiin ja tilalle kaivettiin komerosta vanha Ikean pöytä. Ei voi sanoa, että se olisi ykkösvalinta sohvapöydäksi, mutta sen aikaa kun se sitä virkaa toimittaa, toimittakoon marmorisella pinnalla. Marmori Dc-fix löytyi jälleen kerran Etolasta. Jos halajat samaan hommaan niin suosittelen suihkauttamaan pöydän pintaan hieman fairy-vettä, näin dc-fix ei tarraa heti kiinni eikä jää rypyille. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, poista ilma ja vedet muovin alta siloittamalla pintaa esimerkiksi pankkikortilla.

Kohta päästään myös tappohommiin, ja sitä varten on olohuoneen paraatipaikalle kaivettu jo kärpäslätkä. Sohvalta pikku ojennus ja kiusankappaleen henki päättyy.  Hei hei itikat, ampiaiset ja kärpääset.

10 kommenttia:

 1. Meillä on sama pöytä ja olen suunnitellut siihen valkoista DC-Fixiä, sillä pinta on hieman kulunut. Etolasta vaan on loppu se leveä. Pitänee metsästää muualta. Hieno tuli pöydästäsi! Minä itse pidän pöydän muodosta. Ei uskoisi, että on Ikean halpa tekele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin alkoi pinta olemaan jo aika kulahtanut ja kellertävä. On se nyt parempi kuin lähtötilanne :) Muoto on minnunkin mielestäni ihan ok, jalat vaan jotenkin tökkii, olisikohan se tuo väri?..

   Poista
  2. Hei,

   Etolan verkkokaupasta on nyt saatavilla myös leveää D-C-Fix sisustusmuovia osoitteesta: http://etola.net/Tuote/kodin_sisustus/sisustusmuovit/90-cm-levea-valkoinen-matta-d-c-fix-kontaktimuovi

   t. Etolan väki

   Poista
 2. Pöydästä tuli hieno ja kärpäslätkällä alkaa olla tarvetta..:)

  VastaaPoista
 3. Wautsi, on tuosta IKEAn rungosta moneksi!

  -Paula

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!