16.6.2014

DIY korut + Arvonta








Mitäpä sitä aikuiset naiset muuta lauantaina tekisivät kun pyörittelisivät muovailumassaa. Siinä jäi mukana olleet lapset kakkoseksi kun pöydän ympärillä olleet täysi-ikäiset pääsivät käsiksi massoihin. Tuli korua jos jonkinlaista, kahvia kului ja nauru helisi. Olipa mukavaa. Ennen iltaa kävin hakemassa mm. ohutta mustaa putkea (jonka spray maalasin kupariseksi), o-renkaita ja puserruskaksoiskartioita parissa koossa ja parit puserrustukiholkit. Peruskamaa.






Tiedättekö sen leikin missä pöydälle asetellaan muutama tavara, sitten pelaajat laittavat silmät kiinni ja yksi poistaa pöydältä esineen tai kaksi. Kun avataan silmät yritetään muistaa mitä on poistettu? Tässä ylemmässä kuvassa pelattiin just sitä. 



 


Niin kuin viimeksikin Fimoillessa, lähetän yhden korun eteenpäin. Tällä kertaa teen korun juuri sinun toiveidesi mukaan. Kerro kommenttikentässä jokin postaustoive minulle ja millaisen killuttimen tai korvikset haluaisit, niin voipi olla, että saat mitä tilaat. Muistathan jättää sähköpostiosoitteen mistä tavoitan voiton sattuessa kohdalle. Osallistumisaika alkaa nyte ja päättyy 26.6.





54 kommenttia:

  1. Sullakin kun vaan priimaa pukkaa niin miulle lisää kaikkee ihanaa joo! <3

    -piia

    VastaaPoista
  2. Oi hitsi kun nää on ihania! Mahtavia karkkikoruja. Tuohon fimoon pitäis lopultakin tutustua ja koittaa itsekin. Mut täähän olis hyvä jos sä auttaisit kiireistä omalla korulla ;) Ainut vaan, että valinta on mahdoton. Persikka, valkoinen ja harmaa putki on kaikki namuja, niinkuin nuo pallerotkin ja nuo puoliympyrät...

    VastaaPoista
  3. Valkoista putkiloa ottaisin heti mulle! Saat kyllä tuon fimoilun näyttämään niin herkulliselta. Hmm.. postaustoiveena kiinnostavat kaikki huonekalujen diy-ohjeet.

    VastaaPoista
  4. Ai niin täällähän oli arvontakin. Joku ihana kaulakoru, en osaa sen kummemin toivoa ;) ja postaustoiveista..näitä kaikkia ihania diy-juttuja vaan lisää :)

    VastaaPoista
  5. Vau. olettepa olleet taitavia ja tuotteliaita!

    VastaaPoista
  6. Sä oot kyllä taitava, joten mielellään kantaisin kaulassani sunkin tekemään killutinta. Muuten ei oo väliä, mut vähän minttua pitäisi korussa olla!

    -Paula

    VastaaPoista
  7. Toivon korvakoruja joissa olisi useaa pastellia :) Ihanan 90-lukumaisia nuo korut!

    VastaaPoista
  8. Mitä enemmän pastellisävyjä, sitä söpömpi :) Ihania siis! Myös lisää DIY koruja olisi kiva nähdä, jos ideoita sattuu löytymään. Itse kun omaan niin huonon mielikuvituksen korujen kanssa.

    VastaaPoista
  9. Oi että miten ihania! Mulle ois oiva sellanen avainten ripustamiseen sopiva killutin. Ja vaikka palleroita siihen, hmm - joitakin ihanan värisiä! :-D

    VastaaPoista
  10. Oot kyllä vienyt Fimoilun uudelle tasolle kaikkine kupariosineen ja holkkeineen WAU. Jos saisin valita korun itselleni se olisi ehdottomasti jokin kaulakoru, sillä käytän niitä lähes päivittäin. Erityisesti silmää miellyttää tuo persikan ja kuparin yhdistelmä! :)
    Lukisin mielelläni postausta, jossa esittelisit vaikka parhaat tekemäsi secondhand löydöt(huonekalut tai esineet).Ja tietysti kaikki DIY asia kiinnostaa :) reeta.marjukka AT gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ihania, ihania. Jotain mustaa, valkoista, minttua. :D

    VastaaPoista
  12. Tommonen kaareva pötkylä olis mahtava. Vaikka puuterin värisenä.

    VastaaPoista
  13. Voe mahoton miten ihania! Ehdottomasti mukana arvonnassa!
    Tuo turkoosi/persikka/harmaa puoliympyröistä tehty, missä on kultapallot välissä on tosi hieno! Sekä nuo veitsellä muotoillut pallurat! Ooooh!

    VastaaPoista
  14. Oooh! Mun koru olisi metsäinen, väreinä mustaa ja vihreää, eikä se olisi ihan hirmuisen suuri. Ja oikein mielelläni näkisin sinun näkemyksesi siitä killumassa kaulallani. :)

    VastaaPoista
  15. Joku ihana kaulakoru mikä olisi tyylikkään värinen, pienellä tvistillä ja paljon paljon paljon palloja! :)

    Postauksiin edukkaita DIY ideoita :)

    VastaaPoista
  16. No hei vähänkö ihiksiä! Justiinsa itekin fimoilin - tai oikeastaan Cernittelin jos tarkkoja ollaan ;) Mulla on uudet massat jo odottamassa pyörittelyä, mutta sillä välin osallistun tähän skabaan :) Olen kaikkiruokainen, kävis ihan mikä vaan, luotan sun makuun. Joku pastellijuttu ois ihis!

    VastaaPoista
  17. Ihania. Tykkään lukea juttuja joissa juuri tälläisiä tee se itse aiheita :)
    Kaulakoru olisi ihana. Palleroilla. Turkoosia, valkoista mustaa. :)

    VastaaPoista
  18. mä haluisin pienet kissamaisen veikeät väriltään ne vois olla esim. mustat.
    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Oispa kiva kun onnistais ja saisin ripustaa kaulaani pienen karkinvärisen kuparilla höystetyn korun :) Kaikki sisustus vinkit ja tällaiset korun teko yms postaukset ovat piristyksiä!

    VastaaPoista
  20. Oispa kiva kun onnistais ja saisin ripustaa kaulaani pienen karkin värisen kuparilla höystetyn korun :) Kaikki sisustus vinkit ja tällaiset korun teko yms postaukset ovat piristyksiä!

    VastaaPoista
  21. Noihin koruihin olisi ihana saada tarkka ohje :) Tai että mitä kaikkea tuollaisten valmistukseen tarvitsee! Se olisi hyvä postaus, ja oon kyllä tykännyt ylipäätään kaikista sun postauksista.

    Tahtoisin tuollaisen korun, missä olisi eri värisiä palleroita. Samankaltainen kuin tuo yksi kuvassa :)

    VastaaPoista
  22. Ai että miten söpöjä!!:) kelpais käyttää tommosta korua! Eri nätti. Siis asiaan. Eli mukana oon! Persikkaa, minttua, kupariputkea, palloa, putkea..... :D oispa niiiin kiva!!

    VastaaPoista
  23. Ihania yhtä kaikki! Mustavalkoiset kaullakorut kuparilla höystettynä olisivat erityisesti mieleen..

    VastaaPoista
  24. Oi! Neljännen kuvapallon koru missä on tollasia puoli ympyröitä, mustana ja valkosilla pisteillä!(jos tajusit:D) ja diy-postaukset on parhaita!! Ihana blogi! !:)

    VastaaPoista
  25. Aivan syötävän ihania karkkikoruja. Mieluusti ottaisin minkä vaan, mutta jos onni suosisi valitsisin varmaan jonkin 5 ja 9 pallojen tapaisista koruista. Toiveena lisää näitä mahtavia DIY- juttuja.

    VastaaPoista
  26. Minäkin ihastuin koruun, jossa on mustaa, valkoista ja minttua!
    Että tykkään tällaisista DIY-jutuista. Merkkaan heti sydämellä ja kaivelen tällaiset postaukset luovuuden puuskassa esiin.

    VastaaPoista
  27. Musta-pinkit korvikset ois ihanat. :)
    joszu94(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Hei! Toivoisin postausta tölkkiklipsuista ja toiveissa olisivat näyttävät korvikset!:) jlikkuna@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Uij uij! Turkoosi, persikka, musta, valkea -kaulakoru on niin hieno!

    On ihana nähdä blogissasi pieniä, helppoja ja halpoja tuunausideoita. Niitä lisää!

    VastaaPoista
  30. Arvontaan osallistun ehdottomasti. Löysin blogisi juuri ja luin kaikki postaukset. DIY jutut kiinnostaa. Olisi kiva myös nähdä, miten kauniissa tilassa pyykkihuolto kodissasi toimii. Kati

    VastaaPoista
  31. Voi miten söpöjä ja kekseliäitä koruja!
    Jokin ihana kirkkaan vihreä kaulakoru olisi mieluinen. Vaikkapa tuollainen järjestyksessään numero 7:n kuvan kaltainen, pitkän ja kapean muotoinen olisi minun valintani. :)
    Minä toivoisin ehdottomasti tuollaisia muutaman euron budjetin helppoja DIY-postauksia enemmän, osaat tehdä todella selkeät ohjeetkin niihin!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Pallukoista tehty koru on ihana! Mitä postauksiin tulee, niin kaikki vanhasta uutta -postaukset kiinnostaa. Ja myös ympäristöystävälliset jutut.

    VastaaPoista
  33. Moi! Just tällaisista postauksista tykkään, raikkaita ja käyttökelpoisia näpertelyideoita.
    Olen haaveillut kaulakorusta, joka olisi tyylitelty modernin shamaanin amuletti... tämän voisi korutaiteilija tulkita ihan oman mielensä mukaan, mut jotain osviittaa voisi olla esim. tuon yhden kaulakorun valkeassa pötkylässä.

    VastaaPoista
  34. Korupostauksia ei ole koskaan liikaa :).
    Toive olisi kaulakoru, joku turkoosin sävyinen ja siro.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Rakastuin täysin tuohon rosen/kuparin värisen metallin ja turkoosin yhdistelmään.
    Niitä kahta ja valkoista yhdistämällä saisikin nätin monessa tasossa riippuvan kaulakorun :)
    DIY postaukset ovat parhaita! Näitä siis lisää :)
    laura.makinen (@) windowslive.com

    VastaaPoista
  36. Apua miten ihania koruja ♥ mulle kyllä kelpais nuista kaulakoruista aivan mikä vain joten mie en kyllä osaa sanoa vain yhtä toivetta :) DIY postauksia on kiva lukea mutta myös sisustusjutut on kivoja!

    T. Tiina

    VastaaPoista
  37. Vaude! Joku kaulakoru ( tai ranne) olis kiva. Kelta-minttu-turkoosi-puna-musta-oranssi. Siis mitä värikkäämpi sen parempi;).

    VastaaPoista
  38. Kaulakoru olisi kiva...tuo jossa on valkoista vaaleanpunaista ja kultaa..:) DIY postauksista tykkään minäkin..:)

    VastaaPoista
  39. Ihania ja inspiroivia koruja! Tänne maistuisi tuollainen missä on neljä palleroa, joista pari voisi olla graaffista muotoakin! Ainakin vaaleanpunaista ja mustaa, kuparirenkaat on myös kauniit! tiia.molsa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Ihania koruja, minulle kelpaa mikä vaan, niin korviin killumaan kuin kaulaan heilumaan :) tanjamorte (a) gmail.com

    VastaaPoista
  41. Kaulakoru, jossa jotain pientä ja nättiä, olisi kiva.
    Lastenhuoneeseen ja muutenkin lapsiin liittyvät jutut kiinnostavat erityisesti.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  42. Minun unelmakorussani oli puuta, kuparia ja ripaus mustaa :) Arpaonnea kaikille ❤️

    VastaaPoista
  43. Oijoi, mitä karkkeja <3 Omassa kaulakorussani olisi RUNSAASTI palloja, kuutioita, lätkiä, ym suloisesti sekaisin ja kerroksittain- väreinä musta, valkoinen ja harmaa! Ehkä tehosteena pieni hitunen keltaista tai puuteria :)

    VastaaPoista
  44. Tämä keskelle http://4.bp.blogspot.com/-D1zSUUnT4ks/U58iFuhxiDI/AAAAAAAACnM/_f0DRjGYHzw/s1600/Fimo+korut+1.png,

    Sitten molemmille sivuille tällainen kultainen rengas http://3.bp.blogspot.com/-t8jwh6vxFjw/U58iTnGoQpI/AAAAAAAACnc/gxpsENiUK2U/s1600/Fimo+kaulakorut+3.png

    ja sitten molemmille sivulle tämä minutn värinenpallero http://4.bp.blogspot.com/-D1zSUUnT4ks/U58iFuhxiDI/AAAAAAAACnM/_f0DRjGYHzw/s1600/Fimo+korut+1.png

    taas kultaiset renkaat molemmille sivuille http://3.bp.blogspot.com/-t8jwh6vxFjw/U58iTnGoQpI/AAAAAAAACnc/gxpsENiUK2U/s1600/Fimo+kaulakorut+3.png

    ja lopuksi tämä valkoinen osa molemmille sivuille http://3.bp.blogspot.com/-t8jwh6vxFjw/U58iTnGoQpI/AAAAAAAACnc/gxpsENiUK2U/s1600/Fimo+kaulakorut+3.png

    tai ainakin suurinpirtein sellainen:)

    Postaus missä esittelet kaikenlaisia askartelumateriaaleja kiinnostaisi:) ja tämäkin oli kiva idea, että ihmiset saavat keksiä jotain:)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Apua miten tämä on muka mennyt multa ihan ohi! DIY-jutut kiinnostaa aina. Jos voitan toivon isoa kaulakorua jossa on jokin tehosteväri (pinkki, turkoosi, aprikoosi..) sekä mustaa, valkoista, harmaata ja jotain kuparia! Aijai kun nää on vaan niin hienoja!

    VastaaPoista
  46. (anteeksi sähköposti jäi uupumaan: hanna.elevant(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  47. Karkkimainen kaulakoru tai korvikset ois mieleinen voitto. Kaikki tee se itse-teemat kiinnostaa
    arskari(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Tuollainen ihan ensimmäisen kuvan tapainen koru olisi kiva! Tällä hetkellä kaikki luovan tyylikkäät säilytysratkaisut kiinnostavat eniten. Vauva tuli taloon ja pieneen asuntoon pitäisi änkeä yhtä sun toista pientä tavaraa kätevästi saataville.

    VastaaPoista
  49. Rakastan roikkuvia korvakoruja, eli sellaiset olisivat kivat. Väreinä vaikka musta-valkoinen tai musta-vaaleanpunainen!

    xeve@hotmail.fi

    VastaaPoista
  50. Itseäni ihastutti nuo riippuvat vaaleat korvikset "täplillä". Itse ottaisin mieluusti mustina, vaaleilla täplillä. Sopisi pilkkupaitojen valloittamaan lookiini kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
  51. Jonkinlainen näyttävä mustavalkoinen kaulakoru olisi hieno. DIY-jutut ovat parhaita ja inspiroivia!
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  52. Miten kivoja koruja! Joku puoliympyräkoru mustavalkoisena ja pienillä helmillä, kuten tuossa neljännessä kuvassa, olisi niin hieno!

    VastaaPoista
  53. Ihania, ihania koruja! Tuo fimomassailu on tosiaankin koukuttavaa puuhaa. Ja mikä parempaa kuin puuhastella oikein ajan kanssa hyvässä seurassa. Ihanat värit myös olet löytänyt. Onko nämä valmiita pakettivärejä vai oletko itse sekoittanut?
    Itse intouduin viimeksi sekoittelemaan sopivia värisävyjä ja sekin vie mennessään... Nopeampaa toki jos kaupan hyllystä löytyy juuri sopivat sävyt.

    Täällä joitain mun kokeilujani:
    http://lauranteehetki.blogspot.fi/2014/05/koruhommia.html

    Löysin vasta blogiisi ja nythän en meinaa päästä pois, kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Laura! Ihan valmiita papketteja oli nämä. Sekoittelu on kyllä käynyt mielessä täälläkin :) Täytyypä tulla kurkkaamaan sun tekoset :)

      Poista


Kiitos viestistäsi!