26.8.2014

Muilla Mailla keittiössä


Ennen kuin näytin Kaunisteen Muilla Mailla kankaalle saksia, oli minun aivan pakko kokeilla sitä myös verhona. Meillä kun ei huushollissa ikkunoissa roiku kuin "satunnaisia" hämähäkinseittejä niin olisihan se ollut kaunis kuin mikä! Uskotteko jos sanon, että yhtäkkiä sakset tuntuivat kädessä todella painavilta.
Ps. kun aikaa jostain taion, niin tuon tapetin piiloon aion!

¤ Muilla Mailla -kangas saatu Kaunisteelta.

14 kommenttia:

 1. Onpas vain ihanan näköistä! Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Kuvien perusteella voisi kesä olla vasta aluillaan.

   Poista
 2. Kuin karamelli! Uskon, omat sakset saattais jäädä vähäksi aikaa pöydälle.. :)

  VastaaPoista
 3. ihania ja harmonisia asetelmi osaat tehdä. Se olisikin opettelun paikka itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välillä ne tavarat tuntuu asettuvan kohilleen. Isoja asioita elämässä ;D

   Poista
 4. Kauniita raikkaita kuvia...Tuo verho on tosi ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lea :) Ehkä se on kohta alistuttava jo vähän johonkin syksyisempään :)

   Poista
 5. Uskon, että sakset on olleet painavat. ;) Kangas on ihan huikea! Joko sulla on suunniteltuna mitä laitat tapetin tilalle? Se on jännä miten itse voi johonkin kyllästyä ihan täysin ja toinen näkee siinä kauneutta. Mä oon monesti katsellut näitä sun ruokailutilan kuvia ja miettinyt, että se on musta ihana just siksi, että kaikki on jotenkin "tunnistamatonta". Siis tiedätkö, että ei ole "se kaikkien tuntema tapetti" seinällä tai samalla tavalla käsitelty harmaa seinä tai sama hylly, jolla on samat trendikkäät tavarat kuin kaikilla muilla. Ja juuri tuo tapetti on kuulunut siihen kivaan kokonaisuuteen. :) Mutta ymmärrän kyllä! Olisi täällä omassa kodissakin muutamia seiniä joita tekisi mieli piilottaa uuden pinnan alle, vaikka ne jonkun muun mielestä olisi kuinka ihkuja hyvänsä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe Sari kiitti tsempistä, kiva että joku näkee tapetissa kauneutta ja saa iloa mun designittomista tavaroista :) Ajattelin olla tapetin kanssa niinkin villi, että maalaan seinän ihan valkoiseksi :D Jotenkin nuo kukkaset tuo liikaa romantiikkaa kotiin. Ei kai sitä kukaan nainen liikaa romantiikkaa kaipaa :D

   Poista
 6. Onhan tuo kangas kiva verhonakin, mutta vielä parempi säkkituolissa. :) Itselläni ei verhoja ole enkä niitä kaipaa. Asunto on paljon valoisamman ja avaramman oloinen ilman verhoja. Toki sälekaihtimilla saa sitten välillä kaivattua pimennystä aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kun on pieni koti niin tuntuu, että verhot syö paljon valoa ja tilaa. Sälekaihtimet toki kaikissa ikkunoissa kuin kunnon vamppyyreilla konsanaan :)

   Poista
 7. Sun blogi on tosi kiva Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ja tervetuloa :) Täytyypä tulla tutustumaan.

   Poista


Kiitos viestistäsi!