21.10.2014

Aikaisempaa tuotantoa

Mitähän se on lukioikäisen Katjan päässä liikkunut kun on lähtenyt jäljentämään Marc Chagallin punaista juutalaista öljyväreillään. Kyllähän tuon nyt samaksi kaveriksi tunnistaa. Onpa ollut kuulkaa Saarijärven kansakoulullakin näytteillä, ja äitikin sitä armosta piti seinällä jonkun tovin. 
Ylä-asteella taiteilin romantiikan nälissäni etelänmaan kuvia, ja ramppasin piirtämässä alastomia ihmisiä alastonmallin piirrustuskurssilla. Näiden kahden viimeisen taulun teosta ei ole mitään muistikuvaa, mutta äiti väittää kivenkovaa, että olen ne ala-asteella tehnyt. Puita. Kyllä on ollut kova mielikuvitus jo silloin.

9 kommenttia:

 1. Sä olet niin taitava käsistäsi, on kyse sit koruista, ompelusta tai maalaamisesta, että tälläista "käsityönopettajankauhua" hirvittää! :) Blogissani on sulle ihanaiselle haaste: http://www.talosanomat.fi/punaisen-maton-paikka/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, kauniisti sanottu <3. Pitääkin tulla tarkistaa mistä on kyse :)

   Poista
 2. Miten sä oot kaikessa noin taitava?!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eläpä nyt, en todellakaan ole kaikessa taitava :D Pitää kato korostaa niitä hyviä puolia, ku on niin paljon puutteita ;)

   Poista
 4. Tuo Chagall -versio on hieno, tykkään varhaisen Katjan rouheasta värienkäytöstä :) Päädyin surffaamaan Chagallia ja siellä on mahtavia teoksia, unenomaisuutta ja roihuavat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :) Ehkä olis pitänyt jututtaa äitiä vähän enemmän, jos maalaukset olisivat olleet kovin mustanpuhuvia :D Tuo rantamaisema kyllä kaipaa 501:sissä suuteloivia tyyppejä.

   Poista
 5. Nuo kaksi viimeistä......Hirvittävän rumia.Ne ei ole muuten sinun maalaamia.Muisti äitimme väärin jos väitti että olet ne taiteillut.Ne on minun tekemiä.Veljesi......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mun epäilyt ihan väärässä sitten ollut :D Se on äitillä ollu meistä kovin mielikuvitus tällä kertaa. :D

   Poista


Kiitos viestistäsi!