23.10.2014

lisää kardemummaa








En kauheasti yleensä kuvaile meidän keittiötä, mutta pistetääs nyt muutama kuva kun oli kerta pullat ja kaikki. Vaikkakin kaupan sellaisia. Kerran oon kokeillut leipoa ite korvapuusteja, mies maistoi ja totesi että hyi ku pahoja. Ensi kerralla varmistan ennen leipomista, että kaapista löytyy kardemummaa ja kanelia.





10 kommenttia:

 1. kiva on keittiö ja kivat on kuvat!! mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kodikasta :) Ja miten ootkin saanut kuvista noin valoisat. Kovasti kuumottaisi vaihtaa keittiön tasot vaaleisiin. Näiden kuvien kattominen ei helpottanut yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvattaessa sattui olemaan oikein kirkas ja valoisa päivä. Meillä on olohuoneessa ja keittiössä isot ikkunat, joista valoa kyllä tulvii, jos niikseen on :).

   Poista
 3. Kaunis simppeli keittiö teillä. Ja paljon ihania pieniä ideoita. Toi pussukka Muija vahakankaasta (?) on jättehauska. Ja pullakin maistuisi. (Ainiin, meillä on jääkaapissa mokkapaloja. Saavat kelvata paremman, eli pullan, puutteessa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussukka on kyllä kiva, olen saanut sen Piipadoon Piialta, hää ompeli sen juurikin Muijasta :). Ja hei kyllä mä mielellään söisin niitä mokkapalojakin, nam!

   Poista
 4. Ihanan raikas keittiö! Meillä laitetaan keittiötä remonttiin ensi keväänä, niin haluaisitko paljastaa onko keittiö mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tsemiä remppaan, se on ihanaa kun saa uutta tilalle! Meidän keittiö on Ikeasta, ja ollaan oltu kyllä laatuun hurjan tyytyväisiä:)

   Poista
 5. Voisin kommentoida joka kuvaa, kun on niin nättiä :)

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!