12.10.2016

Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma


1.
 
2. 

 3.


Tässä on nyt viitteitä samasta sopasta, mitä ulkosävyn kanssa keitettiin. Toiveissa oli harmaa keittiö, vaan ei miehen toiveissa. Siitä seurasi kompromissi: valkoiset kaapit ja kaunis harmaa kivitaso. Muutaman kuukauden lobbauksen jälkeen siippakin kääntää kelkkansa ja alkaa taipumaan harmaaseen.

Keittiöliike visiitillä selviää, että valkoiseen keittiöön valitsemaamme harmaata kivitasoa ei voi toimittaa meille, koska se on poistunut mallistosta. Joten kuten ulkosävyn kanssa jo kävi, päädymme nyt siihen mistä alunperin lähdimme liikenteeseen. Harmaaseen - eikä harmita yhtään.

Hommahan ei kuitenkaan ole taputeltu niin iisisti. Miten on? Uuni ja mikro - valkoinen, teräs vai musta? Entä allas ja hana? Kääk.

Kuvat: 1, 2,
2 kommenttia:

  1. Meillekin on tulossa harmaa keittiö valkoisella tasolla :) allas oli aika helppo valita mustana, koska keraaminen liesi. Mikron kauhistus menee onneksi kaapinovien taakse.. muutama valkoinen yläkaappi sinetöi myös uunin värin valkoiseksi. On näissä pähkäilemistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikron kaapittaminen on kieltämättä käynyt mielessä minullakin. Kahden oven avaaminen on pieni hinta siitä, että rumilus on piilossa :)

      Poista


Kiitos viestistäsi!